9 toepassingen van Bioptron lichttherapie | Bioptron lichttherapie

Welke toepassingen van Bioptron lichttherapie zijn er?

Bioptron lichttherapie kan worden gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid aan huidaandoeningen zoals psoriasis, vitiligo en atopische dermatitis zonder de negatieve effecten die vaak geassocieerd worden met traditionele behandelingen.

De bioptron lichttherapie is doeltreffend gebleken bij de behandeling van alle hierboven vermelde ontstekingsziekten van de huid.

Het kan ook helpen bij littekens die het gevolg zijn van acne of waterpokken. Het vervaagt littekens door de vorming van nieuw collageen aan te moedigen.

Bioptron lichttherapie is ook effectief bij de behandeling van ernstigere aandoeningen zoals lupus en sarcoïdose. Het kan zelfs helpen bij de behandeling van acne rosacea!

Zoals u kunt zien zijn er veel huidaandoeningen waarvoor Bioptron lichttherapie kan worden gebruikt, maar het moet niet worden beschouwd als een vervanging voor een goede medische behandeling wanneer dat nodig is. Voorlopig lijkt bioptron lichttherapie een interessant alternatief voor wie eens iets anders wil proberen of voor wie geen toegang heeft tot conventionele behandelingen. 


5 redenen waarom bioptron lichttherapie u kan helpen

1) Bioptron lichttherapie is in staat om verlichting te bieden bij veel voorkomende gezondheidsproblemen, waaronder Seasonal Affective Disorder (SAD). De rode en nabij-infrarode stralen die door dit apparaat worden geproduceerd, stimuleren de productie van de neurotransmitter serotonine in de hersenen, die gevoelens van geluk opwekt.

2) Bioptron lichttherapie is ook nuttig bij de behandeling van acne, rimpels en eczeem

De antioxidanten in deze golflengtes zijn zeer effectief in het verminderen van ontstekingen en het herstellen van beschadigde cellen; dit proces helpt fijne lijntjes glad te strijken en acne-uitbraken te verminderen door bacteriën te doden bij contact. Het is echt verbazingwekkend!

3) Rood en infrarood licht kan ook helpen bij haaruitval.

Bioptron lichttherapie is niet alleen voor het gezicht! Deze behandeling helpt bij het verminderen of voorkomen van hoofdhuid irritatie veroorzaakt door bepaalde medicijnen, stress, veroudering, slechte voeding, genetica en andere factoren die leiden tot dunner wordend haar.

4) Het is aangetoond dat de rode en nabij-infrarode golflengtes in Bioptron lichttherapie helpen ontstekingen te verminderen

Een ontsteking is de reactie van het lichaam op een infectie of verwonding, maar het kan ook een symptoom zijn van bepaalde chronische aandoeningen zoals allergieën, artritis en auto-immuunziekten. Het verminderen van ontstekingen door bioptron lichttherapie helpt uw lichaam van binnenuit te genezen.

5) Omdat de rode en nabij-infrarode stralen in Bioptron lichttherapie de bloeddruk kunnen verlagen, is het een uitstekende keuze voor iedereen die een hoge bloeddruk heeft of die hypertensie wil voorkomen.

Deze behandeling bevordert ook een betere bloedsomloop door het zuurstofgehalte in de weefsels en organen van uw lichaam te verhogen, terwijl het kooldioxidegehalte daalt – wat u helpt gemakkelijker te ademen.


Hoe moet u een Bioptron lichttherapie gebruiken?

* Gebruik de Bioptron lichttherapie gedurende 20 minuten per sessie

* Wissel sessies af tussen lichttherapie en tijd zonder de lichttherapie

* Verleng de duur van de sessie als dat wordt getolereerd

* Gebruik de lichttherapie drie keer per week

* Zorg ervoor dat u geen zonnebrandcrème, make-up of crèmes aanbrengt op het gebied waar u de Bioptron lichttherapie gaat gebruiken


Welke 9 toepassingen zijn er voor Bioptron lichttherapie?

Anti aging

Het Bioptron licht stimuleert de productie van collageen en elastine, terwijl het de enzymen remt die deze eiwitten afbreken. Dit vermindert rimpels en laat de huid er jonger uitzien. Naast het verminderen van tekenen van veroudering op gelaatstrekken zoals kraaienpootjes rond de ogen of verdiepende lijnen tussen neus en mond, kan het ook worden gebruikt in nekverjonging programma’s voor mensen die zonneschade hebben die vaak voorkomt bij het ouder worden.


toepassingen van Bioptron lichttherapie

toepassingen van Bioptron lichttherapie


Gelaatsverzorging

Bioptron licht heeft ook het vermogen om acne en rosacea te verbeteren. Deze aandoeningen worden veroorzaakt door bacteriën die zich vermenigvuldigen in een omgeving van vettigheid, zoals op uw gezicht of rug waar er veel talgproductie is. De rode golflengte van de Bioptron dringt diep door in de huid en vermindert ontstekingen, wat helpt bij dit soort huidproblemen.

Genezing van wonden

Dankzij de ontstekingsremmende en regenererende werking is Bioptron licht geïndiceerd voor de behandeling van chronische wonden. Het versnelt ook de wondgenezing door de collageenproductie te verhogen in de haarfollikels die zich onder het littekenweefsel bevinden, zodat deze sterker dan voorheen kunnen terug groeien.

Spierpijn

Bioptron licht wordt gebruikt om spierpijn te behandelen. Het stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor spieren en pezen sterker worden. Dit is heilzaam gebleken voor mensen met peesontstekingen of overbelastingsblessures in armen, benen, voeten of handen die veroorzaakt zijn door overmatige lichaamsbeweging met een slechte biomechanica. Het Bioptron licht verhoogt ook de bloedcirculatie in deze gebieden, wat ook de hersteltijd tussen trainingen helpt versnellen!

Artrose

: is een degeneratieve aandoening die gewrichtspijn kan veroorzaken. Het treedt op wanneer het kraakbeen, dat de botten bedekt om soepele gewrichten te creëren, verslijt en niet langer fungeert als een effectieve barrière tussen de botten. Bioptron licht stimuleert de productie van collageen in beschadigde cellen zodat deze weer sterker worden, waardoor een goede genezing kan plaatsvinden met minder ongemak of pijn na verloop van tijd!

Reuma

Reumatische aandoeningen worden gekenmerkt door ontstekingen in de gewrichten en spieren, die pijn kunnen veroorzaken. Bioptron licht is nuttig voor mensen met reumatoïde artritis die de kleine gewrichten van handen of voeten aantast, omdat het de zwelling vermindert, de circulatie verhoogt om de toevoer van voedingsstoffen naar deze weefsels te verbeteren, de collageenproductie stimuleert en de spierspanning verlicht.

Littekens

Het Bioptron licht kan gebruikt worden voor littekens, of ze nu recent of oud zijn. Het versnelt de regeneratie van collageen in deze wonden, zodat de huid na verloop van tijd weer soepeler en elastischer wordt. Hierdoor wordt het littekenweefsel gladder en zachter met minder verkleuring om het uiterlijk te verbeteren!

Depressie & angst

De rode en infrarode golflengtes in het Bioptron licht hebben aangetoond de symptomen van depressie en posttraumatische stressstoornis effectief te verminderen. Daarnaast vermindert het ook gevoelens van spanning en woede, die vaak leiden tot depressieve toestanden of angststoornissen. Dit kan u helpen om u evenwichtiger te voelen wanneer u een moeilijk moment doormaakt!

Eczeem en acne

Voor mensen met eczeem of acne is het Bioptron licht zeer doeltreffend. Het stimuleert de collageenproductie die resulteert in een dikkere huid en vermindert de roodheid die met deze aandoeningen gepaard gaat door de ontsteking van de weefsels te verminderen. Dit betekent dat u sneller verlichting krijgt van jeuk en pijn!


Hoe gaat Bioptron lichttherapie in zijn werk?

Bioptron lichttherapie is een vorm van lichtbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal ontworpen rode lamp die een specifieke golflengte van rood licht uitzendt. De specifieke golflengte is uniek voor de Bioptron en komt in geen enkele andere soort lichtbron voor, zoals gloeilampen of fluorescentielampen. Gebruikers van de Bioptron kijken rechtstreeks in de speciaal ontworpen lamp en binnen enkele minuten is de behandeling begonnen.

De werking berust op twee mechanismen: ten eerste dringt de uitgezonden biofotonenergie diep door in de weefsels van het lichaam voor cellulair herstel, en ten tweede door fotochemische reacties. Fotochemische reacties stellen de cellen in staat meer ATP te produceren dan ze normaal zouden doen. Dit resulteert op zijn beurt in een toename van de mitochondriale productie van ATP, wat ook leidt tot een toename van de cellulaire reparatie.

Bioptron lichttherapie is een vorm van fototherapie die gebruik maakt van helder rood licht om pijn, ontsteking en stijfheid in gewrichten die getroffen zijn door artritis te verminderen. Bij regelmatig gebruik kan het ook helpen bij de bescherming tegen artrose-gerelateerde gewrichtsdegeneratie en bij de ondersteuning van het natuurlijke herstelproces van het lichaam na verwondingen aan weke delen of na een operatie.

Het biedt snelle verlichting van spier- en skeletpijn die gepaard gaat met vele aandoeningen, waaronder tendonitis, bursitis, epicondylitis (tenniselleboog), fasciitis plantaris, tendinose tibialis posterior/Achilles tendinopathie etc., zonder enige bijwerkingen! Men ontdekte dat laag niveau laserstraling het cellulaire energiegebruik in menselijke cellen verhoogt, niet alleen omdat fotonen worden geabsorbeerd door de cellen, maar ook als gevolg van fotochemische reacties.


Toepassingen van Bioptron lichttherapie

Toepassingen van Bioptron lichttherapie


3 Redenen om de Bioptron lamp aan te schaffen

Het Bioptron licht heeft veel voordelen voor de gezondheid en hier zijn de redenen waarom u het zou willen kopen.

1) U zult beter slapen: Het is aangetoond dat het Bioptron-licht mensen helpt sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven.

2) Het zal uw humeur verbeteren: Van het Bioptron licht wordt gezegd dat het stress en angst kan verminderen door endorfine vrij te maken

3) U ziet er aantrekkelijker uit: Met een verbeterde slaap, verhoogde mentale helderheid en verminderde stress, zult u zich aantrekkelijker voelen met minder acne.

Conclusie: De Bioptron lamp is een goede investering en wij hopen dat u hem uw geld waard zult vinden.

Ontdekt hier welke soorten pijn de Bioptron lichttherapie kan verhelpen

Maak ook kennis met de Vacsy vacuummachine

 

Comments are closed.