Testimonials Archive

Bioptronlamp : kniepijn, lies- en hamstringblessure

Ik heb vaak last van kniepijn na een intensieve fietstraining of race.

Ik kwam in contact met de Bioptron-lamp die mijn symptomen drastisch verbeterden na slechts 8 minuten per knie.

Ik had ook last van een lies- en hamstringblessure.

Ik gebruikte de lamp op deze plaatsen gedurende een week… het verlichtte de ontsteking en na een week was de blessure weg!

Ik wil de Bioptron-lamp ten zeerste aanraden voor elke sport-gerelateerde blessures of pijn na een race of training.

Continue Reading

Pijn en lichttherapie lamp

Ik ben er niet trots op om toe te geven dat ik voor meer dan 60 (zestig) jaar niet wist dat a) gezwollen voeten en b) pijn in de gewrichten, spierkrampen, reuma en fibrositis kunnen verlicht worden door een goede bloedcirculatie.

Ik huiver terug te denken aan mijn eindeloze uren lijden omdat ik nooit op de hoogte werd gebracht van de ware feiten. 3 weken geleden kwam ik in contact met een Bioptron lichttherapie systeem waarna ik dagelijks een cumulatieve behandeling van 40 minuten onderging over een periode van 10 dagen.

De resultaten waren als volgt:

a) Hard knobbeltjes van bloed in mijn spataderen werden zacht.

b) Kleine adertjes, die mijn benen zwart kleurden, verdween samen met terugkerende spierkrampen.

c) De ondraaglijke pijn in het onderste deel van mijn rug, wanneer ik probeer om recht te lopen, is weg.

d) Mijn constante hoofdpijn is enorm verbeterd.

e) Meer dan 40 jaar was de huidskleur van mijn onderbenen en voeten zwartachtig grijs. Nou, nu is mijn huidskleur terug normaal en gelijk aan die van mijn bovenbenen.

Mijn advies aan alle pijnlijders is de PIJN NIET TE AANVAARDEN en te leven zonder pijn door het onmiddellijk verkrijgen van een demonstratie van de Bioptron-machine.

Continue Reading

Bioptron-lamp voor knieblessure

Mijn naam is N. Salie en ik heb veel vertrouwen in het Bioptron-product.

Dit zijn mijn redenen waarom:

Ik had 16 maanden geleden een knieblessure en gaf veel geld uit aan therapie. Ik moest het werk opgeven want ik kon niet meer op mijn voeten staan totdat ik de directeur van Bioptron ontmoette. Hij kwam bij me thuis en demonstreerde de Bioptron op mijn knie. Ik was zo onder de indruk dat ik de Bioptron-lamp heb gekocht.

Deze lamp is geweldig. Binnen de eerste week kon ik het verschil in mijn knieën voelen. Daarvoor moest ik op een stoel gaan zitten omdat ik niet kon buigen. Binnen een maand (van het gebruik van Bioptron) ben ik beginnen lopen, knielen, enz. Het neemt dagelijks slechts 10 tot 15 minuten van uw tijd om de lamp te gebruiken op de wonde. De Bioptron-lichttherapie is echt geweldig. Ik raad dit product iedereen aan.

Mijn dochter viel van een 3 meter hoge muur en ik ben erin geslaagd om haar in een korte periode te genezen met de Bioptron-lamp.

Het is echt zeer geweldig. Ik heb geen reguliere bezoeken meer aan mijn arts – Bioptron doet het allemaal.

Continue Reading

Acné-patiënten en Lichttherapie lampen

Ik heb uitstekende resultaten met Bioptron. Ik heb het gebruikt voor acné-patiënten en samen met de juiste producten en lichttherapie, is de huid sterk verbeterd. Als gevolg daarvan hebben ze de Compact III gekocht om het thuis te gebruiken.

Ik heb het gebruikt bij patiënten met CONJUNCTIVITIS, SINUSITIS, KIESPIJN, HOOFDPIJN, VERSTUIKTE ENKELS, ARTRITIS, LUPUS, BURN-OUT, enz. Klanten voelden zich zo veel beter na het gebruik van het licht zodat de meesten regelmatig terugkomen voor behandeling en velen hebben de lamp gekocht om die thuis te gebruiken.

Ik heb de lamp ook gebruikt op uitgedroogde, verwaarloosde huid om de absorptie van huidverzorgingsproducten te verbeteren met ongelooflijke resultaten.

Ik ben er van overtuigd dat elk huishouden een Bioptron zou moeten hebben. Kinderen zijn dol op het gebruik ervan en het heeft een versneld genezingsproces.

Continue Reading

Ernstige acne, littekens en Bioptron lamp

Betreffende een 17-jarige: Ernstige acne, littekens.

Hij nam tijdens een jaar ROACCUTAN zonder resultaten. We combineerden 20 minuten Bioptron met huidpeelings.

Totaal aantal Bioptron-behandelingen: 14
Totaal aantal peelingbehandelingen: 6
Dit alles in een periode van twaalf weken.

De resultaten: Ongelooflijk! 50-60% verbetering van de huid. De huid is niet zo zacht. Puistjes en littekenvorming sterk verminderd.

BIOPTRON WERD SLECHTS TWEEMAAL PER WEEK GEBRUIKT.

Continue Reading

Bioptron lamp en artrose

Ik heb artrose. Hierdoor heb ik twee heupprothesen, twee schouder- en een knie-operatie. Mijn duimen zijn er het slechtst aan toe, de pijn is niet te harden.

Maar sinds ik de Bioptron-machine heb, is mijn leven draaglijk. Mijn kleinzoon viel op zijn gezicht en had twee littekens. Ik gebruikte de Bioptron en de littekens verdwenen volledig. Mijn dochter had kiespijn en gebruikte de machine – drie maanden later en nog steeds geen kiespijn.

Ik zou Bioptron-machine aan iedereen aanraden. U kunt het voor veel doeleinden gebruiken.

Continue Reading

Behandeling van de decubitiswond

Sedert het gebruik van de Bioptronlamp, is er een zeer positieve evolutie merkbaar in de behandeling van de decubitiswond.
Na twee jaar streven naar definitieve wondgenezing, is er nu een opmerkelijk verbetering zichtbaar van zowel het weefsel als de wondranden.
De wond wordt ook al zichtbaar kleiner.
Samen met het gebruik van de Oxyspray om het genezingsproces te ondersteunen, zijn wij heel tevreden van deze vorm van lichttherapie.
Continue Reading

CVS (chronisch vermoeidheid syndroom) & Lichttherapie lamp Bioptron

Ik heb CVS (chronisch vermoeidheid syndroom), die met succes wordt behandeld door dokter C. Jadin, een specialist op dit gebied. Ik heb deze aandoening reeds meer dan 20 jaar waardoor ik veel andere problemen heb en eindeloze testen en veel bezoeken aan artsen.

Een van de blijvende problemen is een disfunctioneel immuunsysteem: een auto-immune aandoening die AL mijn gewrichten doet zwellen, een verzwakt immuunsysteem, een slechte circulatie, haaruitval, allergieën, hoofdpijn, lethargie – Ik kan zo nog verder gaan.

Dokter C. Jadin moedigde me aan om de Bioptron te gebruiken omdat het de behandeling zou verbeteren. Ik gehoorzaamde aan het voorschrift van de arts en gebruik de Bioptron nu 2 maanden met verbazingwekkende resultaten. Mijn slechte circulatie, haaruitval, allergieën, sinus zijn iets van het verleden. In 4 maanden, wanneer de bloedtesten voor het auto-immune gedaan zijn, zullen we pas in staat zijn om te zeggen hoe de Bioptron de aandoening heeft verlaagd.

Ik moet eraan toevoegen dat ik de Bioptron 2 maal daags religieus gebruik en er de vruchten van pluk.

Continue Reading