Bioptron lichttherapie lamp | beste licht therapie lamp in België

Prijsofferte Ontvangen? – In 7 Sec.:

Stap 1 van 2

BIOPTRON lichttherapie lamp

zepter bioptron lichttherapie

BIOPTRON Lichttherapie Lamp: TOEPASSINGEN

Verzorg uw huid! Maak kennis met de BIOPTRON Lichttherapie lamp.

De BIOPTRON Lichttherapie lamp kan U helpen bij:

  • Anti-aging van uw huid: rimpels, …
  • Gelaatsverzorging
  • Genezing van wonden
  • Eczeem en acne
  • Littekens
  • Spierpijn
  • Artrose
  • Reuma
  • Depressie, winterdepressie

De uitstekende kenmerken van BIOPTRON Licht laat het licht toe niet alleen de huid te penetreren, maar ook de diepere weefsels. Het positieve effect van BIOPTRON Licht is daarom niet beperkt tot het behandelde gebied van de huid.

Het BIOPTRON Lichttherapie systeem is een wereldwijd gepatenteerd medisch toestel voor lichttherapie met een specifiek optisch element dat licht uitstraalt dat gelijkaardig is aan het deel van het electromagnetisch spectrum dat natuurlijk geproduceerd wordt door de zon, maar zonder UV-straling.

BIOPTRON Lichttherapie werkt op natuurlijke wijze door de herstellende en balancerende werkingen van het lichaam te ondersteunen, en zo de genezende mogelijkheden van het lichaam zelf te ontketenen. Eens de energie van het licht aan het weefsel geleverd is, wordt het proces van biostimulatie bevorderd (wat betekent dat verschillende biologische processen in organismen worden gestimuleerd op een positieve wijze, en de lichaamsfuncties dus worden verbeterd).

Bioptron lamp prijs lichttherapie

BIOPTRON Lamp – Gebruiksvriendelijke therapie voor bij u thuis

BIOPTRON technologie is in algemeen gebruik genomen en aanvaard in de geneeskunde als een gebruiksvriendelijk, doeltreffend, niet-farmaceutisch medisch toestel. Tijdens 15 jaar klinisch onderzoek over de hele wereld werd aangetoond dat het ondersteunend is voor het conservatief beheren van acute en chronische letsels, en ook postoperatieve wonden.

De genezingsfilosofie van Hippocrates wint opnieuw aan invloed in medische gebieden: ‘Primum non nocere’ (‘Ten eerste geen kwaad doen’) en ‘Vis Medicatrix Naturae’ (‘Eer de genezingskracht van de natuur’).

Het BIOPTRON Lichttherapie systeem is goedgekeurd als medisch toestel conform met het de richtlijn 93/42/EEC.

De wereld van BIOPTRON

Missie van BIOPTRON

lichttherapie lampen bioptron licht therapieAls lid van de ZEPTER Groep is het onze MISSIE om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, met als doel het verbeteren van de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit.

Bedrijfsprofiel van BIOPTRON

BIOPTRON AG werd gesticht in de lente van 1988 en is toegewijd aan het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van medische producten, het BIOPTRON Licht Therapie Systeem.
Het bedrijf bevindt zich in Wollerau, nabij Zürich, in het midden van het economisch centrum van Zwitserland.

Het BIOPTRON lichttherapie lampen systeem werd ontwikkeld in hechte samenwerking met onderzoeksafdelingen van universiteiten, klinieken en specialisten. Wij testen en optimaliseren onze producten voortdurend door middel van wetenschappelijke studies uitgevoerd door onafhankelijke instituties.

Onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek door arbeid van hoge kwaliteit geleverd door vakmensen, ondersteund door moderne productiesystemen. Wij garanderen kwaliteit door uitvoerige kwaliteitscontroles bij elke stap van de productie.

Ons bedrijf en onze producten zijn gestandaardiseerd en gecertificeerd conform met ISO 9001 en EN 13485. In alle activiteiten vertrouwen wij onze bekwame werknemers die voortdurend opgeleid worden.

In 1996 werd ons bedrijf geïntegreerd in de ZEPTER Groep. Dat geeft BIOPTRON AG toegang tot synergievoordelen en productverdeling naar meer dan 50 landen in de wereld.

bioptron lichttherapie lamp

bioptron huidverzorging

bioptron lichttherapie

bioptron lichttherapie logo

Bioptron lamp prijs

Comments are closed.