Bioptron bedrijf| Bioptron België

Bioptron Bedrijf

Missie van BIOPTRON

bioptron toepassingen Bioptron Bedrijf

Bioptron Bedrijf

Als lid van de ZEPTER Groep is het onze MISSIE om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, met als doel het verbeteren van de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit.

Over BIOPTRON

Bioptron Bedrijf: BIOPTRON AG werd gesticht in de lente van 1988 en is toegewijd aan het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van medische producten, het BIOPTRON Light Therapy Systeem.
Het bedrijf bevindt zich in Wollerau, nabij Zürich, in het midden van het economisch centrum van Zwitserland.

Het BIOPTRON Light Therapy Systeem werd ontwikkeld in hechte samenwerking met onderzoeksafdelingen van universiteiten, klinieken en specialisten. Wij testen en optimaliseren onze producten voortdurend door middel van wetenschappelijke studies uitgevoerd door onafhankelijke instituties.

Onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek door arbeid van hoge kwaliteit geleverd door vakmensen, ondersteund door moderne productiesystemen. Wij garanderen kwaliteit door uitvoerige kwaliteitscontroles bij elke stap van de productie.

Ons bedrijf en onze producten zijn gestandaardiseerd en gecertificeerd conform met ISO 9001 en EN 13485.
In alle activiteiten vertrouwen wij onze bekwame werknemers die voortdurend opgeleid worden.

In 1996 werd ons bedrijf geïntegreerd in de ZEPTER Groep. Dat geeft BIOPTRON AG toegang tot synergievoordelen en productverdeling naar meer dan 50 landen in de wereld.

bioptron lichttherapie logo

Bioptron Bedrijf

Bioptron Bedrijf: Research & Development (R&D)

Jaren ervaring en onderzoek hebben de positieve resultaten van BIOPTRON Light Therapy bevestigd en hebben geleid tot een brede waaier aan toepassingen binnen verscheidene velden van de geneeskunde.

Het wetenschappelijke team van BIOPTRON AG werkt voortdurend door met experten, onderzoekers en geneesheren in verschillende landen om de kenmerken en de therapeutische doeltreffendheid van BIOPTRON Light Therapy te onderzoeken.

Info: Bioptron Bedrijf

Bioptron lamp prijs

BIOPTRON Lichttherapie kan helpen bij:

  • Anti-aging van uw huid: rimpels, …
  • Gelaatsverzorging
  • Genezing van wonden
  • Eczeem en acne
  • Littekens
  • Spierpijn
  • Artrose
  • Reuma
  • Depressie, winterdepressie

Mensen zoeken ook: Luchtreinigers van Therapy Air

bioptron lichttherapie tenniselleboog tennis

Bioptron lichttherapie: tenniselleboog tennis

Comments are closed.