Anti aging behandeling | Bioptron Lamp

Anti aging behandeling

Ervaar Een Aanzienlijke Vermindering Van Fijne Lijntjes En Rimpels Met Bioptron Anti-aging Lichttherapie lamp

anti aging behandeling

anti aging behandeling


Bioptron lamp prijs


Miljoenen mensen van over de hele wereld wenden zich tot BIOPTRON voor een niet-invasieve cosmetische Therapy procedure om te genieten van een jeugdiger uiterlijk.

De BIOPTRON lamp van Zwitserse makelij is tijdens het Europese congres voor esthetische en antiveroudering of anti aging geneeskunde in Parijs uitgeroepen tot het beste anti aging toestel.

Verschillende internationale medische experts hebben de effecten van BIOPTRON Therapy gepresenteerd op Anti-Aging conferenties in Londen, Parijs, Monte-Carlo, Warschau en Boekarest; waarbij ze hebben aangetoond dat het doordringende gepolariseerde licht van BIOPTRON klinisch bewezen fijne lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid, elasticiteit en een ongelijkmatige huidskleur vermindert – wat resulteert in een gezonde, jeugdige huid.

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat BIOPTRON een positief stimulerend effect heeft op specifieke cellen in de huid, de zogenaamde fibro-blasten, wat resulteert in de aanmaak van collageen en elastine.

Een veilige en niet-invasieve behandeling met BIOPTRON gedurende slechts tien minuten per dag vermindert rimpels, zonder enige bijwerkingen.

Interesse in een demonstratie en prijzen van de Bioptron lampen?

De beste anti aging behandeling? Kies voor een lamp van Bioptron

Anti aging behandeling Bioptron

Anti aging behandeling Bioptron


Haal op natuurlijke wijze jaren van uw uiterlijk af – zonder chirurgie

Tot nu toe konden de voordelen van BIOPTRON alleen worden bereikt met een reeks behandelingen in een salon of kliniek.

Maar nu kunt u de natuurlijke helderheid van uw hele gezicht zichtbaar herstellen, verkleuringen verminderen, de huidtextuur verbeteren en moeilijk te behandelen rimpels gladstrijken – vanuit het comfort van uw eigen huis.

U zult ongekende resultaten zien na slechts tien minuten per dag BIOPTRON te hebben gebruikt, omdat de doordringende lichtbundels voortdurend collageen onder het huidoppervlak opbouwen.

De hoogwaardige technologie van BIOPTRON kan worden gecombineerd met cosmetische crèmes voor een nog betere microcirculatie en een strakker, helderder uiterlijk in slechts twee weken.

Info: anti aging behandeling.

Hoe bioptron de huid stimuleert en regenereert

BIOPTRON Therapy vertraagt het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Het keert de belangrijkste tekenen van huidveroudering effectief om en versterkt de effecten van cosmetische producten en procedures.

bioptron lichttherapie lampen anti-aging

bioptron lichttherapie lampen anti-aging | anti aging behandeling

BIOPTRON heeft meerdere effecten die het tot een uniek apparaat maken om een jeugdige huid te voorkomen, te behandelen en te behouden.

BIOPTRON Therapy is een medisch gecertificeerd apparaat dat de cellulaire mechanismen verbetert en de huid op natuurlijke wijze verjongt.

BIOPTRON Therapy verhoogt de productie van collageen en elastine:

Collageen en elastine zijn de eiwitten die van cruciaal belang zijn voor de functionaliteit en conditie van de huid.

Naarmate we ouder worden, worden deze eiwitten minder aangemaakt en verliest de huid aan dichtheid en elasticiteit, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

BIOPTRON Therapie bevordert de productie van deze “verjongende” proteïnen.

Info: anti aging behandeling

Bioptron huidbehandelingen

 • Verhoog de dichtheid van de huid
 • Verminder fijne lijntjes en rimpels
 • Verbeteren de huiddikte
 • Verbeteren de huidtextuur, waardoor de huid steviger en gladder wordt

BIOPTRON Therapie verhoogt de microcirculatie en bevordert de angiogenese:

Het het ouder worden vermindert de microcirculatie van de huid, waardoor de toevoer van zuurstof en andere voedingsstoffen afneemt.

Een slechte en ontoereikende bloedtoevoer kan de oorzaak zijn van wallen onder de ogen, donkere vlekken en een “vermoeid” gezicht.

Bovendien draagt het bij tot een verminderde productie van eiwitten, zoals collageen en elastine, en een verminderde hydratatie van alle huidlagen.

BIOPTRON LICHTTHERAPIE SYSTEEM

Bioptron Anti aging behandeling

Anti aging behandeling: BIOPTRON Therapy verhoogt de microcirculatie en bevordert de angiogenese (de vorming en het onderhoud van haarvaten), waardoor de microcirculatie wordt hersteld en

 • De natuurlijke helderheid van het gezicht wordt hersteld
 • Verkleuring te verminderen
 • Onzuiverheden vervagen
 • Bestrijdt dofheid voor een stralende teint
 • Herstellen van de glans van de huid, verstevigen en versterken van de haarfollikels

Een gezamenlijke studie van het Zepter Medical team van Servië en het Biomedical Engineering Department van de Universiteit van Belgrado laat een ongelooflijke toename zien van collageen, elastine en water in verschillende lagen van de dermis.

De onderzoekers gebruikten Optomagnetic Imaging Spectroscopy (OMIS) (een methode om de moleculaire conformatie van weefsel te bepalen) om het gehalte en de verhouding van elastine, collageen en water in de epidermis en de dermis te meten.

Na 4 weken behandeling met Bioptron vertoonde de met Bioptron behandelde zone een toename van de collageen vezels en het watergehalte in het interstitium.

Bioptron verbetert de moleculaire samenstelling van het weefsel, waardoor de huid haar gezonde en jeugdige uitstraling terugkrijgt.

Bioptron biedt een complete huidverzorging om te voorkomen, te behandelen, te beschermen en een effectieve huidverzorging routine te onderhouden.

Bioptron heeft alle golflengtes van het visuele spectrum, die kunnen helpen om infecties te verminderen, de huid te herstellen, ontstekingen te verminderen, enz.

bioptron anti-aging

bioptron anti aging behandeling

 


Bioptron MedAll Anti aging behandeling

Bioptron MedAll met vloerstatief 7-in-1 anti aging behandeling lamp infrarood lamp warmtelamp lichttherapie gezicht huidverzorging goed voor immuunsysteem wondgenezing zonder bijwerkingen reductie cellulitis

 • Kwaliteitskeuze in de lichttherapie – gepatenteerd medisch hulpmiddel is gebaseerd op het gebruik van sterk gepolariseerd zichtbaar infraroodlicht. Dankzij een golflengte tussen 480 en 3400 nm geeft het licht geen UV straling af, die schadelijk zijn voor cellen.
 • BioPTRON technologie: zorgt voor een optimale binnendringen van het licht in de verschillende huidlagen, waardoor de maximale biostimulatie van de cellen wordt gegarandeerd en de genezing van het gewonde weefsel wordt versneld.
 • Effectieve genezing: door polarisatie tijdens de lichttherapie kan het gewonde weefsel effectief genezen door een niet-invasief genezingsproces, omdat er geen coherentie is. Een constante dosering van de lichtafgifte zonder bijwerkingen is gegarandeerd.
 • Medicinale apparatuur: voor wondgenezing en pijnverlichting, maakt een aanzienlijk kortere genezingsduur mogelijk, een medisch beproefde werkzaamheid, succes door studies bevestigd. Vermindering van het pijngevoel door lichttherapie.
 • Voordelen: zowel in klinieken, dokterspraktijken als thuis te gebruiken; afmetingen: 770 x 96 x 80; gewicht: 1,5 kg, eenvoudig in gebruik; verkort revalidatietijd en ziekenhuisverblijf en is kosteneffectief in de behandeling

Na 30 jaar intensief onderzoek, honderden klinische tests en enorme investeringen heeft BIOPTRON nu een lichttherapie lamp voor gezondheid en schoonheid. Het kleine, maar krachtige BIOPTRON MedAll lichtsysteem, dat in Zwitserland wordt geproduceerd, staat bij talrijke klachten bekend als een versnelde genezing en pijnvermindering. Gebruiksgemak en absolute veiligheid zijn slechts twee eigenschappen van het diep doordringende hypergepolariseerde medisch product, dat voornamelijk voor huishoudelijk gebruik is ontwikkeld. Het kan echter ook worden gebruikt door familieleden van gezondheidswerkers in ziekenhuizen, ziekenhuizen en wellness- en sportinstellingen.

Het is bekend om niet-invasieve, versnelde genezing en medische preventie van talrijke ziekten gecertificeerd, waaronder acne, huidletsel, sportblessures, anti-aging, artritis en kruispijn.

Vertrouw op de prestaties van Bioptron MedAll en behandel met dit kleine wonder van de geneeskunde de meest uiteenlopende klachten, waaronder:

Chronische pijn, nek- en rugpijn, wonden, littekenacne en psoriasis, sportblessures, anti aging behandeling, seizoensgebonden depressie.

Naast Bioptron MedAll omvat het medische lichttherapie-assortiment van Bioptron nog twee andere modellen: Bioptron Pro 1 en BioPTRON 2. De Bioptron lampen verschillen alleen qua ontwerp en grootte van het te behandelen oppervlak. Fysieke lichteigenschappen blijven onveranderd en ook de positieve medische werking voor het menselijk lichaam is hetzelfde. Artsen kunnen Bioptron MedAll daarom ook in hun medische, sportgeneeskunde, fysiotherapeutische of wellness-praktijken gebruiken. Ons lichttherapie systeem is getest en aanbevolen door gerenommeerde artsen en wetenschappers uit de hele wereld.


Bioptron lichttherapie is een veilige en effectieve behandeling voor volwassenen en kinderen voor verschillende soorten pijn, huidproblemen, littekens en verouderingsgerelateerde huidaandoeningen.

Bioptron lichttherapie

 • Activeert de celgroei
 • Verbetert het afweersysteem van het lichaam
 • Stimuleert de genezingsprocessen van het hele lichaam
 • Vermindert effectief de pijn bij artritis
 • Helpt littekens en huidoneffenheden te verminderen
 • Bestrijdt rimpels en fijne lijntjes
 • Verhoogt de productie van collageen en elastine

Geschiedenis van lichttherapie

De helende kracht van natuurlijk licht is al duizenden jaren gedocumenteerd. De oude Grieken noemden het ‘heliotherapie’ en gebruikten natuurlijk licht om verschillende medische aandoeningen te helpen genezen. In 1903 ontving de beroemde Deense arts Niels Ryberg Finsen de Nobelprijs voor geneeskunde voor zijn onderzoek naar lichttherapie en de helende eigenschappen ervan.

In ons moderne leven brengen de meesten van ons meer dan 90% van de tijd binnenshuis door, afgeschermd van natuurlijk licht en de potentiële voordelen daarvan.

Info: anti aging behandeling | Bioptron België |

Hoe werkt lichttherapie

Bioptron lichttherapie maakt gebruik van een reeks golflengten van het licht om de huid op verschillende diepten te penetreren, cellen te activeren, de lokale bloedcirculatie te versnellen en de regeneratieve processen van het hele lichaam te stimuleren. Het is volledig UV – vrij, dus er is geen risico op nadelige bijwerkingen.

Wat behandelt het?

Anti aging behandeling met Bioptron

Het is bewezen dat het doordringende gepolariseerde licht helpt fijne lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid, elasticiteit en ongelijkmatige huidtoon te verminderen – wat resulteert in een gezonde, jeugdige huid.

Huidklachten

Bioptron lichttherapie dringt diep in de huid door en vernietigt de bacteriën die acne opflakkeringen veroorzaken. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van eczeem, psoriasis, atopische dermatitis en herpes huidinfecties.

Littekenvorming

Bioptron lichttherapie is nuttig gebleken bij de verbetering van resterende littekenvorming ten gevolge van diverse huidaandoeningen (bv. uitgebreide acne vulgaris).

Pijn

Bioptron lichttherapie is effectief bij de behandeling van spierpijn en pijn geassocieerd met osteoartritis en reumatoïde artritis, lage rugpijn, schouder- en nekpijn.

Comments are closed.